Sterke communicatievaardigheden zijn belangrijk. Om jouw talent op de juiste manier in te zetten is het belangrijk dat je je voortdurend blijft ontwikkelen in effectief communiceren. Ook in uw bedrijf voegen de juiste communicatietrainingen veel toe.

Je communiceert gedurende de gehele dag. Soms verloopt dit helemaal naar wens, maar er zijn ook gesprekken en momenten die moeizamer verlopen. Tijdens deze waardevolle training krijg je meer inzicht in je eigen communicatiestijl en in die van anderen. Onder leiding van een professionele trainer leer je zo communiceren dat je je doelen op een prettige en effectieve manier behaalt. Met deze training vergroot je je invloed en bereik je meer resultaat, zowel zakelijk als privé. Je brengt je communicatiekwaliteiten naar een hoger niveau.

Resultaat

  • Je leert op effectieve wijze te communiceren en je boodschap over te brengen
  • Je leert situaties beter waarnemen en inschatten
  • Je kent de sterkten en valkuilen van je communicatiestijl en vergroot je persoonlijke uitstraling
  • Je kunt respectvol feedback geven en ontvangen
  • Je leert om te gaan met lastige situaties en weerstand
  • Je bent in staat je ideeën beter over te brengen en vergroot je invloed in de samenwerking met anderen

Doelgroep

Iedereen die zijn of haar communicatie wil verbeteren.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke vrijblijvende intake voor uw bedrijf.

De diverse communicatietrainingen kunnen gecombineerd worden met de BHV herhaling, maar ze kunnen ook uw teamuitje een leerzaam tintje geven. We geven deze trainingen op locatie bij u, in een van onze lesruimtes in Eemnes en geven ook regelmatig trainingsweekenden oa. in Willingen; waar we outdoor (fun)training combineren met communicatie en samenwerking.

BEL VRIJBLIJVEND 06 261 922 63