De organisatie, onze visie en waarden.

Over ons

Training Innovations is opgericht door Marcel en Sylvia Krabbendam (voorheen Improvement training en adviesbureau). Dit is uitgegroeid tot een organisatie met 7 personen (directie, administratie, planning en interne opleidingen) op kantoor en ruim 100 instructeurs en (SMTC) slachtofferacteurs die door heel Nederland en Duitsland werkzaam zijn voor diverse opdrachtgevers, zowel in de profit- als non-profitsector. In diverse branches: logistiek, onderwijs, zorg, industrie.

Onze visie

Leerinhoud moet aansluiten op de praktijk. Het leerproces moet leuk zijn en de leeromstandigheden moeten uitdagend zijn. En voor ons het belangrijkste: het moet actief kunnen zijn en vooral ruimte krijgen om te experimenteren en te ervaren. Wij dragen zorg voor een goede verhouding tussen competenties. Op die manier zijn wij in staat mensen in leertrajecten maximaal te ondersteunen in hun leerproces. Wij werken daarbij niet alleen met quick wins, maar ook aan resultaten op termijn. Immers, leren werkt als je daardoor een structurele verandering bij mensen teweeg kunt brengen.

Onze kernwaarden

Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid, vriendelijkheid, respect, toewijding, deskundigheid en verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat wij iedere dag, op iedere locatie en op ieder tijdstip onze cursisten datgene brengen wat ze nodig hebben. We zijn bezig met vernieuwingen om de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen en nemen nooit genoegen met het succes van vandaag. Om dat te bewerkstelligen, investeren we in de mens binnen onze organisatie en verwachten dat onze input rendement levert bij hun output.